Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Získají naše kanceláře protkané mnoha „wow“ ocenění Interiér roku?

Jestli jsme si v minulém roce na něčem mákli, tak to byl návrh našich vlastních kanceláří. Vzali jsme všechno, co víme o bydlení, wellbeingu i technologiích a všechny naše zkušenosti přetavili do prostoru, ve kterém od minulého roku Garantovaný nájem sídlí. Pročtěte si naše záměry a mrkněte na fotky, jak se nám je povedlo realizovat. A určitě se u nás v Brně, Židenicích stavte osobně – nejlepší je to zažít na vlastní kůži se šálkem dobré kávy v ruce a nad vymazleným dezertem z naší kavárny.

Maximum péče věnujeme tomu, aby majitelé nemovitostí i podnájemníci Garantovaného nájmu měli vše, co ke spokojenosti potřebují. A podle všeho se nám to daří, protože rosteme a s tím rostou i naše požadavky na kanceláře. Po letech proto došlo na stěhování do většího.

Tuto příležitost jsme se jako Garantovaný nájem, služba z rodiny realitního ekosystému VITOM, rozhodli využít naplno – večery jsme strávili přemýšlení, navrhováním skečováním harmonického prostoru nám na míru, ve kterém by se pracovalo jedno báseň.

A jak to dopadlo?

Wellbeing na první místě

Naše brněnské kanceláře na ploše o více než 340 m2 od základních povrchů přes dekorace a grafické prvky až po technologie ilustrují koncepci wellbeingu – vyrovnanou životní pohodu, kterou celý VITOM i Garantovaný nájem promítáme do přístupu k bydlení i do našeho interního fungování.

Snili jsme o prostředí, které by pozitivně působilo na celý tým a podporovalo naši kreativitu. V zimě, kdy jsou dny krátké, i v rozpáleném létě. O prostředí, kam by naši klienti vstoupili a řekli by jen bezprostřední „wow“.

Přesně takové wow zažijete hned po průchodu do naší kavárny, v jejímž středu stojí nádherný vzrostlý olivovník. A další wow přidá bar obložený mědí, za kterým je originální korková stěna. Nábytek z dílny prostějovského trujhlářství Vejmola celý zážitek jen podtrhuje.

Udržitelnost a příroda

Společně s naší architektkou Lucií, kterou dlouhá léta obdivujeme, jsme naše kanceláře protkali různými prvky, které stimulují pocit sounáležitosti s přírodou, oživují naší vizi udržitelného života a často nabízí i velice osvěžující hmatové vjemy. Tento přírodní a ekologický element do prostoru vnáší zelené panely, pokojové rostliny, kaučukové podlahy od firmy Prointeriér nebo koberce z recyklovaných rybářských sítí. Wow, wow, wow!

Budiž světlo

Zázemí firmy tvoří tři segmenty. Obslužné prostory jako kuchyňka či sociální zázemí musely ustoupit do míst s limitovaným denním světlem, kanceláře se stoly zaměstnanců jsme naopak posunuli co nejblíže k velkoformátovým výlohám. V kancelářích se o automatické nastavení světel stará systém Loxon, který má jediný úkol – podporovat optimální biorytmus a soustředěnou práci. 

V temnější části, kde jsou umístěné individuální kanceláře pro hlubokou práci, akustické telefonní budky a sdílený pracovní prostor hlavní roli hraje sklo. Woodyglass a stavební firma Komfort a Starycha by mohli vyprávět, kolik legrace jsme si s nápadem na zaoblené skleněné příčky užili. Ale výsledek je naprosto boží.

Aby bylo všude dostatek světla, využíváme světlíky, vnitřní ostrůvek s oblými prosklenými rohy a zasedací místností, ve které další wow čarují světla od firmy Made. Poklidně se vznášejí pod akustickým stropem.

Fotografie vydá za tisíc slov

Celý interiér si můžete prohlédnou na snímcích Radima Madarasze

 

Hlas v soutěži Interiér roku

Řekli jste si alespoň jedno wow? Budeme moc rádi, když nás podpoříte v prestižní soutěži Interiér roku, kam byly naše kanceláře letos vybrány. Stačí zadat e-mail a kliknout na odkaz, který vám obratem přijde.

Za tuto podporu vám nastotisíckrát děkujeme a jak jsme psali v úvodu, těšíme se, až nás jednou třeba navštívíte. Do té doby na viděnou!

 

 

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz