Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Nevyhazujte peníze z okna – refinancujte si hypotéku teď a ušetřete tisíce korun!

Půjčili jste si peníze na pořízení domu nebo bytu? Pak je právě teď vhodná doba popřemýšlet o refinancování vaší hypotéky. Úrokové sazby u hypoték totiž neustále rostou a nic se na tom pravděpodobně nezmění ani v budoucnu. Jak ale refinancovat, když vám chybí potřebné znalosti, energie nebo čas to řešit?  Obraťte se na nás. Našim klientům poskytujeme komplexní služby v oblasti nemovitostí, rádi vám tak pomůžeme i v této.

 

Jednoduše, bez nervů, a ještě s výhodami

Dlouhodobě totiž spolupracujeme s hypoteční specialistkou Evou Palánovou, která se ve finančním sektoru pohybuje už od roku 2013 a v hypotékách se cítí jako ryba ve vodě. To ostatně potvrzuje i prestižní ocenění Obchodník Platinium, které nyní získala od ČSOB. Díky němu vám může u hypotéky vyjednat ty nejvýhodnější podmínky, které jsou momentálně na trhu. Až tisíce korun můžete ušetřit nejen na úrocích, ale i na poplatcích – odhad a čerpání na návrh zástavní smlouvy totiž dostanete zdarma a řešit nemusíte ani správní poplatek za konverzi zástavní smlouvy.

Jak to celé probíhá?

Eva vás celým procesem refinancování provede od začátku až do konce. Postará se nejen o hypotéku na nemovitost, kterou u nás pronajímáte, ale i o jakoukoli vaši další hypotéku. Pomoci může i vašim příbuzným nebo známým, kteří tuto situaci aktuálně řeší. Vše probíhá jednoduše. S Evou si domluvíte schůzku, společně sepíšete žádost o hypoteční úvěr, pošlete ji bance k vyhodnocení, objednáte odhad, e-mailem vyřešíte poslední drobnou administrativu a pak vše pošlete na schválení. Hypoteční smlouvy vám dorazí na e-mail, abyste si je mohli v klidu přečíst. S Evou je projdete a doptáte se jí na všechno, co vám nebude jasné. Pak už stačí vše jen podepsat a do třiceti dnů máte schváleno.

Čím dříve, tím lépe

S refinancováním hypotéky se nevyplatí otálet, kvůli zvyšujícím se úrokovým sazbám je potřeba to udělat co nejdřív. „My máme možnost u některých bank refinancovat až dva roky dopředu, takže si nízkou úrokovou sazbu na další fixační období můžete zajistit v předstihu. V praxi to znamená, že si sjednáte novou hypotéku nyní, zafixujete si aktuální úrokové podmínky a čerpat ji začnete až za dva roky. Do té doby splácíte pouze stávající hypotéku a v den fixačního období přejdete na novou s podmínkami, které jste si zafixovali letos,” vysvětluje Eva výhody tzv. dopředného refinancování.

Refinancování vám přinese spoustu benefitů, nejen finanční úsporu, kterou získáte zafixováním úroků. Velkou výhodou je také dokládání příjmů v daný okamžik, což přivítáte především tehdy, chystáte-li se rozjet svoje podnikání nebo plánujete-li pořídit si potomka. Těžit můžete také z flexibility nového hypotečního úvěru. Nastavujete si totiž podmínky na další fixační období, takže si vše přizpůsobujete situaci, ve které se zrovna nacházíte. Časové období si můžete zkrátit nebo – v případě napjatého rodinného rozpočtu – naopak prodloužit.

Potřebujete poradit s hypotékou nebo s jejím refinancováním? Kontaktujte přímo Evu Palánovou, a to buď e-mailem eva.palanova@vitom.cz nebo telefonicky na čísle +420 608 680 542.

Mohlo by vás také zajímat

Investovat by měl každý, radí naše hypoteční specialistka Eva Palánová
Úrokové sazby u hypoték letí vzhůru – katastrofa na spadnutí nebo jen malování čerta na zeď?
Panika kolem zvýšení úrokových sazeb ČNB – nafouknutá bublina, nebo důvod k obavám?

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz